Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадри: БТВАми куцам, мина кола през мен. Опита се

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадри: БТВАми куцам, мина кола през мен. Опита се
Коментари Харесай

Пострадалият Асен: Колата мина през крака ми. Шофьорът: Протестиращи ме нападнаха

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадри: БТВ

Ами накуцвам, мина кола през мен. Опита се да направи маневра, мина ми през крайници, не го беше обмислил като хората, както би трябвало, описа за БТВ потърпевшият при митингите в София нощес Асен.

След като автомобилът мина през него на кръстовището на Софийския университет, служителите на реда тестваха водача за опиати и алкохол. Пробата е негативна. Асен пък бе нагледен в болница и се върна с татко си на митинга.

„ Нямаше ограждения, нямаше знак „ Стоп ”, нямаше нищо. Аз потеглих да загъвам надясно, всички протестиращи ме нападнаха просто, набих спирачки, с цел да не пострада никой. Това са мирни митинги, само че аз не виждам нищо спокойно. Колата ми е изпотрошена, желаеха да отварят колата ми и да ме бият, споделиха, че съм наркоман, че съм пийнал. Говорих с Асен, извиних му се на Асен, несъмнено, аз в никакъв случай не съм желал да сгазя никой, просто беше свободен пътя. Дрегерът сподели 0,0 при пробите ми за алкохол и опиати ”, съобщи за БТВ водачът на автомобила Халеб.

Последният посочи, че четири часа е бил арестуван срещу волята му от протестиращите, без да е нарушил закона. Той няма да подава тъжба.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР